Mijn werkervaring

Na mijn opleiding HBO Facility Management heb ik een half jaar gewerkt op een camping in Frankrijk en een paar maanden als administratief medewerkster.  Bij Adecco Personeelsdiensten ben ik toen mijn serieuze loopbaan gestart als intercedente. Een hele leuke baan waar ik veel heb geleerd. Na bijna 5 jaar kwam er een vacature vrij op het hoofdkantoor en daar heb ik toen ruim 3 jaar gewerkt als managementassistente.

Vervolgens heb ik de overstap gemaakt naar Tence Uitzendbureau waar ik 4,5 jaar directiesecretaresse/officemanager ben geweest. Daarna heb ik 8,5 jaar gewerkt als medewerkster marketing en communicatie. In deze periode ben ik ook een jaar projectleider rebranding geweest. Een geweldig project dat ik met veel succes heb afgerond. 

Ik wilde al langere tijd vrijwilligerswerk doen maar de tijd ontbrak me. Toen ik weg ben gegaan bij Tence ben ik, naast mijn zoektocht naar een baan, gestart als klassenassistente bij Vluchtelingenwerk.  Dit was de gelegenheid om zinvol bezig te zijn én mensen te ondersteunen bij het leren van de Nederlandse taal. Bij Vluchtelingenwerk heb ik het afgelopen jaar ook gewerkt als projectleider. 

Nu ben ik werkzoekende en werk ik nog steeds een ochtend per week vrijwillig als klassenassistente. Daarnaast ben ik sinds januari 2016 ook arbeidscoach  bij Vluchtelingenwerk. Hier ondersteun ik vluchtelingen bij het vinden van een baan, stage, vrijwilligerswerk of opleiding. Ook geeft ik de ONA-training. ONA= oriëntatie op de Nederlandse arbeidsmarkt.

Download CV Marjolein van Lier of bekijk mijn LinkedIn-profiel.

Ergens een vacature gezien die aansluit bij mijn werkervaring? Laat het me weten!