Een eigen website

website makenHet is nooit mijn ambitie geweest om een eigen website te maken, maar momenteel zijn er weinig banen en veel werkzoekenden en dan moet je soms andere wegen bewandelen om een baan te vinden. Dus vandaar dat ik een website heb gemaakt met mezelf in de hoofdrol met maar één doel: een leuke baan!

Hoe kom je op het idee?

Via mijn ouders kreeg ik een folder over het nieuwe solliciteren. Veel kwam me bekend voor maar een eigen website. Daar had ik nog nooit van gehoord. Dus eerst lezen, googelen en voor mezelf bepalen of dit iets voor mij was. En ja, dat was het, al vond ik het ook wel spannend om me zo in the spotlights te zetten. Oké, de keuze was gemaakt en dat was dus stap één.

Nu nog doen

Mijn laatste werkervaring was als medewerkster marketing en communicatie en dat kwam nu goed van pas. Ik had al eerder de content geschreven voor websites. Alleen deze gaat over mijzelf en dat is toch iets anders. Ik moest voor mezelf een aantal vragen beantwoorden: wat wil ik vertellen, hoe wil ik mij profileren, welke foto, wel of niet bloggen, via welke hosting provider, welke template en hoe ga ik mijn website bekend maken aan de ‘wereld’ enz.

En nu de wereld in

Ik heb met veel plezier gewerkt aan mijn website. Het was een bijzonder en creatief proces waarbij ik ook veel dingen heb geleerd over het zelf maken van een website.  Een website hebben is één maar de aandacht krijgen en vasthouden op mijn zoektocht naar een baan is nog belangrijker. Daarom ga ik ook regelmatig een blog schrijven. Over het zoeken naar werk maar ook over andere zaken die mij interesseren. En ik hoop door deze extra tool mijn droombaan te vinden. Help je mij mee?

Ik ben op zoek naar een leuke baan. Kun jij mij helpen? Kijk op ww.marjoleinzoektwerk.nl

Like en/of deel mijn blog met jouw netwerk

11 gedachten over “Een eigen website

  1. Within the Reentry program, you will get seven weeks of totally updated and expanded content, guidance and homework to take care of you on-monitor and transferring forward. Together with the course content material materials for every week, additionally, you will obtain audio guides, 7 reside calls with me, and in-depth homework assignments to help move you thru the Reentry course of. You will receive the total reside Reentry program nonetheless you will also have direct e-mail entry and personal homework strategies from Christina.

  2. Underneath earlier steering, plans or insurers have been allowed to supply particulars about whether or not protection supplied minimal essential safety (any employer protection that meets minimal ACA necessities) or minimal worth (not lower than 60 p.c actuarial worth coverage) by a canopy letter or related disclosure and did not must put this information on the SBC itself.

  3. I just want to mention I am just all new to blogging and certainly savored you’re web page. Probably I’m want to bookmark your site . You definitely have terrific well written articles. Thanks a lot for revealing your web site.

  4. I am intending to move to Australia completely. Ideally, my immigration process will be finished this year and also I will certainly relocate the beginning of 2011. Can somebody recommend some excellent sources and also blogs regarding making the plans for resolving in Australia?.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>