Wat zoek ik?

Er komt een moment in je leven dat je je zelf afvraagt wat je nou eigenlijk wilt met je werkzame leven. Deze vraag leeft al langer bij mij en langzaam maar zeker wordt het voor mij steeds duidelijker.

Privé ben ik al een tijdje bezig met persoonlijk ontwikkeling,  bewustwording en innerlijke groei. Zo heb ik een tweejarig traject gedaan voor energetisch systeem therapeut, een jaartraject ‘hartgericht leven’ en momenteel ben ik bezig met Hartenpad. Een traject van 1.5 jaar waarbij leven vanuit het hart centraal staat. Stuk voor stuk prachtige opleidingen waar ik veel aan heb gehad. Maar ik voel dat nu de tijd is gekomen om ook in mijn werk mijn hart te gaan volgen. Voor mij betekent dit dat ik graag met mensen wil gaan werken. Niet vanaf een afstand maar in direct contact.

Ik werk nu bijna drie jaar bij VluchtelingenWerk. Hier ben ik in direct contact met vluchtelingen. Ik zie meteen het effect van mijn inzet en dat geeft mij veel voldoening en energie. Uiteraard is het resultaat ook belangrijk omdat een organisatie ook levensvatbaar moet zijn.Ik zoek een organisatie die mensen ondersteuning biedt door mensen in hun eigen kracht te zetten. Bij zo’n organisatie zou ik graag willen werken.

Ik zou bv graag gaan werken als jobcoach. Dat is ook de reden dat ik in januari ben gestart als (vrijwillige) arbeidscoach. Ik ondersteun vluchtelingen bij het vinden van werk, opleiding, stage, vrijwilligerswerk of werkervaringsplaats. Ook geef ik de training oriëntatie op de Nederlandse arbeidsmarkt. Ook een functie van trainer (taal en/of werk) lijkt mij interessant. Ik vind het erg leuk om voor een groep te staan en mijn kennis over te dragen.

In welke branche?

Er zijn veel branches die mijn interesse hebben. Belangrijker vind ik een informele sfeer en een bedrijf waar mensen op een open manier met elkaar omgaan.

Fulltime of parttime, tijdelijk of vast?

Ik zou graag tussen de 32-40 uur willen werken.  Een vaste baan heeft mijn voorkeur maar tegen een leuke tijdelijke baan zeg ik geen nee.

Ergens een vacature gezien die aansluit bij mijn profiel? Laat het me weten!