Wie ben ik?

Ik ben een positieve, enthousiaste en resultaatgerichte vrouw die van aanpakken houdt, graag organiseert, regelt en ondersteunt en graag met mensen werkt. Ik vind het heerlijk om in een hectische omgeving te werken waar ik veel dingen ‘tegelijk’ moet doen. Daarnaast ben ik heel flexibel en van stress heb ik niet zo snel last.

Naast sporten, hou ik van lekker eten en drinken en ben ik geïnteresseerd in voeding, gezondheid en spiritualiteit. Dat laatste wel met beide benen op de grond.

Wat typeert mij als persoon (in mijn werk en privé):

wie ben ik 12-01-2016

Referenties

Andries van Bentum (manager marketing en communicatie bij Tence)

Marjolein is een doortastend en daadkrachtig persoon. In de periode dat ik met Marjolein werkte bij Tence heeft ze laten zien dat een omvangrijk project als rebranding en alle events, communicatie(strategie) en changecommunicatie daaromheen, goed in de tang had. Ook de structurele verantwoordelijkheden in marketing en communicatie waren altijd op orde. Kenmerken van Marjolein: gestructureerd en creatief, recht door zee, een gevoelsmens en vooral een heel fijn mens om mee te werken!

Roosmarie van Kaauwen (Taaltrainster Vluchtelingenwerk)

Marjolein is sinds oktober 2013 in dienst als klassenassistente bij Stichting Nieuwkomers en Vluchtelingenwerk. Zij is sterk betrokken bij met name de alfabetisering van vluchtelingen. Marjolein kenmerkt zich door daadkracht en structuur. Ze pakt werk direct op en ontzorgt de taaldocenten in drukke tijden. Door haar hartelijkheid maakt ze gemakkelijk contact met mensen. Ze is een openhartig mens met een sterk inlevingsvermogen. Maar bovenal is Marjolein een erg prettige collega om mee samen te werken.

Ergens een vacature gezien die aansluit bij mijn profiel? Laat het me weten!